KumppanitUutiset

Nordgren kärjessä avauspäivän jälkeen
16.06.2018


Juuso Nordgren yhdessä kartanlukijansa Tapio Suomisen kanssa johtavat Kyproksen EM-rallia lauantain jälkeen.

Nuorukainen aloitti aamupäivän vahvasti ja oli päivän kolmella ensimmäisellä erikoiskokeella jokaisella kolmanneksi nopein. Tauolle tultaessa kisan kärjessä oli Alexey Lukyanuk, josta kolmantena ollut Nordgren oli jäänyt 23,2 sekuntia. Toisena oli qatarilaiskuski Nasser Al-Attiyah.

Päivän neljännellä EK:lla alkoikin sitten tapahtua. Kärkikolmikosta ensimmäisenä reiti...
Nordgren valmiina Kyproksen kuumuuteen
13.06.2018


Kyproksen rallilla on pitkät perinteet, sillä ensimmäisen kerran saarella ajettiin jo vuonna 1970. 1980- ja 90-luvuilla ralli kuului EM-sarjan vakiokalustoon. Uuden vuosituhannen alkupuolella ralli sai vihdoin MM-arvon ja WRC-autojen menoa saatiin ihailla seitsemän vuoden ajana. Tuona aikana saatiin kerran juhlia suomalaisvoittajaa, kun Marcus Grönholm oli ykkönen vuonna 2002. Vuosina 2007 ja 2008 Kyproksen ralli kuului osaksi Lähi-idän rallisarjaa, josta se nousi vuodeksi 2009 j...
Nordgrenille uran ensimmäinen pohja-aika EM-sarjassa
03.06.2018


Lauantaina rengasrikkojen takia keskeyttämään joutunut Škoda-kuski Juuso Nordgren väläytteli sunnuntaina vauhtiaan Kreikan Akropolis-rallissa.

Sunnuntaina rallissa oli ohjelmassa neljä erikoiskoetta. Nordgren aloitti päivän vahvasti oltuaan aamun ensimmäisellä EK:lla nopein. Pohja-aika oli Nordgrenin uran ensimmäinen EM-sarjassa.
- Tämä päivä sujui puhtaasti ilman suurempia virheitä. Ekalla pätkällä yritettiin, mutta sen jälkeen päätettiin, että ajetaan vain maaliin, kosk...
Juuso Nordgren
+358 405 509 871
juuso.nordgren@hotmail.com
© JNRacing.fi 2018 :: Design by Oinasneva design